Mor ve Ötesi İle 19 Mayıs Coşkusu

ÇANKAYA ANITPARK’TA TEK YÜREK

Alper Taşdelen: “Bize bu özgürlüğü sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kimse yüreğimizden silemez. Bizler çok şanslıyız çünkü Türkiye gibi bir vatanımız var, çünkü cumhuriyetimiz var, çünkü Mustafa Kemal Atatürk gibi bir önderimiz var”

Çankaya Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konseri Anıtpark’ta büyük coşkuya dönüştü. 7’den 70’e on binlerce Ankaralı Mor ve Ötesi ile bayramı kutladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına bir hafta öncesinden başlayarak ilçe genelinde birçok etkinlik düzenleyen Çankaya Belediyesi, bayramı Anıtpark’ta verilen konserle taçlandırdı.

Başkentliler, Anıtkabir’in yanında bulunan Anıtpark’ta Mor ve Ötesi grubunun konseriyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutladılar.

TAŞDELEN: “BİZLER ÇOK ŞANSLIYIZ ÇÜNKÜ TÜRKİYE GİBİ BİR VATANIMIZ VAR”

Konser öncesi vatandaşlara hitap eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen; “Bizler, siyasi düşüncemiz, inancımız, kökenimiz ne olursa olsun hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin yurttaşlarıyız. Hepimiz eşit yurttaşlarız. Biz, özgürlük istiyoruz, düşüncelerimize saygı istiyoruz. Biz, bize emir verilmesini, bize yaşam biçimi biçilmesini istemiyoruz. Biz, bu ülkenin kazanımlarının halka harcanmasını istiyoruz” dedi. Taşdelen sözlerine; “Bize bu özgürlüğü sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kimse yüreğimizden silemez. Bu bayram gününde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bize bu vatanı armağan eden bütün şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” şeklinde devam etti.

Konuşmasının sonunda; “Bizler çok şanslıyız çünkü Türkiye gibi bir vatanımız var, çünkü cumhuriyetimiz var, çünkü Mustafa Kemal Atatürk gibi bir önderimiz var diyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünü hatırlatarak vatandaşların bayramını kutladı.

MOR VE ÖTESİ COŞTURDU

Ankaralı on binlerce vatandaşın katıldığı konserde ünlü grup Mor ve Ötesi sahne aldı. Anıtkabir’in yanında bulunan Anıtpark’ta düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendiren gruba 7’den 70’e hep bir ağızdan eşlik edilmesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını büyük bir coşkuya dönüştürdü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.