Monik İpekel, Seda Başbuğ ve Ebru Dinç’in kurduğu KEP Anaokulu’nu Afrikalı çocuklar için ziyaret etti

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden, Push Afrika Derneği’nin Kurucu Üyesi Monik İpekel, magazin dünyasında gündemden düşmeyen Seda Başbuğ ve başarılı marka danışmanı Ebru Dinç’in kurucusu olduğu KEP anaokulları’nı, yüzyüze eğitimin başladığı ilk günde ziyaret etti. Push Afrika derneği bünyesinde Afrikalı çocuklara yönelik projeler gerçekleştiren İpekel ile eğitim dünyasının başarılı ve güzel isimleri, Afrikalı çocukların eğitimlerine yönelik projeleri konuştu.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Monik İpekel, anaokullarında yüzyüze eğitimin başladığı ilk günde, soluğu magazin ve iletişim dünyasının ünlü isimlerinin girişimiyle 2 sene önce kurulan KEP Anaokulu’nda aldı. Acun Ilıcalı’nın eski eşi olarak tanınan, kurucusu olduğu KEP Anaokulu ile başarılı ve güzel yönetici olarak iş dünyasına atılan Seda Başbuğ ve imza attığı projelerle başarıdan başarıya koşan marka danışmanı Ebru Dinç ile Afrikalı çocuklar için yeni projeleri konuştu. Kendi alanlarındaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken hanımlar, Afrikalı çocukların daha iyi şartlarda yaşamlarını ve eğitimlerini sürdürebilmeleri için geliştirilebilecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

blank

Afrikalı çocuklar için destek sözü

Güzelliklerinin yanı sıra eğitim sektörünün iki başarılı yıldızı olarak dikkatleri üzerine çeken Seda Başbuğ ile Ebru Dinç, 2 sene önce kurdukları KEP Anaokulu ile uluslararası standartlarla eğitim veren, alınan pandemi önlemleriyle de çocuklar için en güvenli ortam yarattılar. Çocukların akademik kariyerlerinin ilk basamaklarını tırmanırken onların elinden tutan iki başarılı kadın, onları yarınlara hazırlarken de ailelere “Çocuklarınız emin ellerde” mesajı veriyorlar. Eğitim, sosyalleşme, kendine güvenme, sorgulama odaklı eşsiz bir eğitim ortamı sunan KEP Anaokulu’nun bu başarılı başarılı yöneticileri, Afrikalı çocukların gelişimine yönelik gerçekleştirilebilecek projelerde Monik İpekel’e destek sözü verdiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.