Monica Bellucci’nin de rol aldığı ‘IL Miracolo’ BluTV’de ekranlara geliyor

‘The Handmaid’s Tale’ ve ‘The Young Pope’ gibi fenomen diziler başta olmak üzere geniş bir yabancı dizi seçkisini izleyicilerle buluşturan BluTV, ‘IL Miracolo’ adlı yapımla seyircileri büyük bir gizemi çözmeye davet ediyor.

Dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Bellucci’nin de bir bölüm rol aldığı, kadrosunda İtalyan sineması ve televizyonunun en sevilen isimlerini barındıran polisiye-dram türündeki dizi ‘IL Miracolo’, BluTV’de ekranlara geliyor.

YouTube video

İzleyenlere her bölüm gizemlerle dolu bir yapbozun parçalarını sunan; yaşam, ölüm, güç, bilim ve inanç temalarını işleyen dizide her şey bir mafya patronunun saklandığı yere yapılan baskınla başlıyor.

Türkiye’de sadece BluTV’de yayınlanan, Jude Law’un başrolde olduğu ‘The Young Pope’un yapımcılarının imzasını taşıyan ‘IL Miracolo’da mafya patronu Molocco’nun baskını sırasında polisler, gözlerinden kan gelen bir Meryem Ana heykelciği bulurlar. Bu gizemli olayı kontrol altına alma çabasıyla Başbakan, Gizli Hizmetler Başkanı, bir hematolog ve bir rahip işe koyulsa da hayatlarını sonsuza dek değiştirme gücüne sahip bu gizeme bir cevap bulamazlar.

Ekran başındakileri soluksuz bırakacak, Türkiye’de ‘Zenne’ filmiyle tanınan aktör Kerem Can’ın da rol aldığı ‘IL Miracolo’, sadece BluTV’de izleyicilerle buluşuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.