Monica Bellucci hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Yeni James Bond filmi Spectre ile gündemde olan ünlü oyuncu ve eski model Monica Bellucci, hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bir süre önce yollarını ayırdığı Fransız aktör Vincent Cassel ile evliliğinden; biri 11 diğeri 5 yaşında iki kız çocuğu sahibi olan Monica Bellucci, bu filmde rol almasının kadın oyuncular için yeni bir yol açtığını söyledi.

51 yaşındaki güzel oyuncu “Daha önce bu yaşta bir kadının Bond karakterini baştan çıkardığını hiç görmemiştik. Belki şimdi olgunluk çağındaki kadın oyuncular için bir şeyler değişir” dedi.

FİLME UYGUN MAKYAJ YAPILDI

Monica Bellucci, yönetmen Sam Mendes’in, filmde canlandırdığı Lucia Sciarra karakterinin yaşlı, depresif, umutsuz ve yalnız görünmesini istediğini de belirterek “Mendes, tüm bu duyguların; umutsuzluk, acı ve yalnızlığın Lucia karakterinin yani filmde benim yüzümde görünmesini istedi. Bu yüzden buna uygun bir makyaj yapıldı. Lucia’nın gerçekten 50’yi yaşlarında görünmesi için bu gerekliydi” diye konuştu.

Her ne kadar artık gençlik yıllarını geride bırakmış olsa da Monica Bellucci bulunduğu yaşta olmaktan mutlu. “Ben 20 yaşında olmak istemezdim, siz ister misiniz” diye de ekledi. Bellucci, yaşlanmanın gerektirdiklerinden de hoşlandığını çekinmeden söyledi.

“MENOPOZA GİRMEYİ HEYECANLA BEKLİYORUM”

Bunlardan biri gözlükler diğeri de menopoz. “Menopoza girmeyi heyecanla bekliyorum”diyen Bellucci “Yakında benim de başıma gelecek bir durum bu. Evet, bünyeniz belki biraz çılgınlaşabilir bu süretçe. Ama birkaç ay ya da bir yıl sonra her şey yeniden yoluna girer. Bu yaşamın doğal bir süreci ve bu yüzden gergin değilim” diye konuştu.

ESTETİK MÜDAHALEYİ DOĞAL KARŞILIYOR

Monica Bellucci yaşlanma sürecinde kadınların kendilerini iyi hissetmek için estetik müdahaleye başvurmasını da doğal karşılıyor. Güzel oyuncu “Herkes ihtiyacı olanı ister. Eğer estetik operasyon istiyorsanız neden olmasın” dedi. Bellucci, her ne kadar yaşlanmaktan korkmadığını söylese de henüz saçındaki beyaz telleri gözler önüne sermeye hazır olmadığını da belirtti. Bu konuda kendisine yardımcı olan iyi bir kuaförü olduğunu da sözlerine ekledi Bellucci. Ama “bazı arkadaşlarım var ve beyaz saçlarla çok güzel görünüyorlar” demeyi de ihmal etmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.