“Moira Cosmetics” Seçimleriyle kaderini değiştirebilen kadınların markası

Bir duş jeli, bir vücut parfümü, bir vücut losyonu ve el ve vücut kremi… Bu ürünlerden sadece birini bile seçmek kaderinizi değiştirecek desek inanır mısınız? İnanırsanız değiştirebilirsiniz. Çünkü Moira, ismini Yunan Mitolojisinde kader tanrıçası olan üç kız kardeşten alan büyülü bir kozmetik markası.

Başta saydığımız dört ürünü içeren, zengin parfümlü yedi seri hayal edin. Yapmanız gereken tek şey hangi Moira serisinin sizin olacağına karar vermek. Unutmayın seçimler kaderinizi belirler.

Moira Cosmetics’in ürün yelpazesi, birbirinden farklı algıları, farklı tarzları, farklı değerleri olan kadınları mutlu edecek, yüzlerinin güldürecek parçalardan oluşuyor. Her koku sizi başka bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. Seçmeniz yeterli.

Örneğin CHOOSE LIFE serisinin arkasını çevirip ilk cümleyi okuduğunuzda ‘Mutlu olmayı seç, bunu ulaşılacak bir hedef olarak görme, düşünce şeklini değiştir’ diyoruz. Bir diğer örnek; gelin serisi tasarlamak istedik, fakat sonra gelin olmaktan daha önemli olan, öncelikle “parlak bir geleceğe sahip olmaktır” dedik ve adını BE BRIGHT koyduk.

CHOOSE DESTINY serisine gelince… “Kader, harekete geçmeyen kişiye asla yardım etmez” demiş bir bilge ve İsra suresi 14. Ayet de der ki “Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kildik.” Destiny koleksiyonunu harekete geçmekten çekinmeyen, cesur kadınları düşünerek tasarladık. İçini de birbirinden güçlü karakterler olan yasemin, gül, beyaz amber ve kaşmir misk notalarıyla doldurduk. Hayatı dolu dolu yaşamak için gerekli olan kararlılık her Moira kadının içinde var. Biliyoruz.

blank

CHOOSE LUXURY serisinde ise “Her kadın kendi hayatının yıldızıdır. Lüks bir hayat yaşamak için piyangoyu kazanmaya ya da milyonlara ihtiyaç duyabilirsin ama lüksü teninde hissetmek için bu seriyi seçmen yeterli.” diyoruz. Zengin parfümlü, yumuşak narenciye ve çiçeksi serisi “NEW YOU” yani “Yeni Bir Sen” serisi ile de her yeni güne yüzde yüz enerji ile başlamayı vaad ediyoruz.

Tüm serilerimizi bu akıl ile geliştirdik.

YÜZDE YÜZ KADIN GİRİŞİMİ

‘Moira’ bugüne kadar hep başkaları için üretip geliştirmiş olan bir kadının kendi markasını üretip bir dünya markası olma hayalini gerçekleştirme hikâyesi aslında.

Moira Kozmetik’in Kurucusu Ebru Keleş süreci şöyle anlatıyor:

“Yunan mitolojisinde Moira’ların hikâyesini okuduğumda çok etkilendim ve işte bu benim kozmetik markam olmalı dedim. ‘Moira‘lar mitolojide kaderi ip eğirerek ören 3 kadın tanrıçaya verilen genel isim. 4 sene önce markayı bulup tescillemeyle başlayan serüven bugün bir kişisel bakım kozmetiği olarak karşımda duruyor.”
Moira’nın ürün yelpazesinde banyonuzu keyif haline dönüştürecek mis kokulu duş jelleri, sonrasında vücudunuzu uzun süre nemli tutacak vücut losyonları, son vuruşu parfüm kalitesindeki vücut spreyleri ve el kremleri var.
Her biri bir set halinde kullanımı tavsiye edilen, 7 seri ürün. Tüm seri beraber kullanımda, uzun süreli vücutta koku kalıcılığını ve keyfi garanti ediyoruz.
Bir kadın girişimi olan Moira Kozmetik, kadınlara yönelik tasarladığı ve hikâyeleştirdiği kişisel bakım ürünleriyle; dünyadaki tüm kadınların eğitim, din, dil, ırk gözetmeksizin kaderini ilmek ilmek alın teriyle işleyen, gelişen geliştiren, değişen değiştiren, büyüyen büyüten ve daha birçoğuna sahip birer Moira kadını olduğunu söylüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.