‘Modern Kadın’ dizisinin çekimleri başladı

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği yeni dijital projesi ‘Modern Kadın’ dizisinin çekimleri başladı.

Genç, bekar ve çalışan bir kadının modern şehir hayatındaki sıradışı, absürt, eğlenceli ve rekabet dolu hikayesini anlatan dizinin başrolünde İrem Sak yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda İrem Sak’ın ağabeyi Ayberk Sak otururken, senaryoda da İrem Sak’ın imzası var.

Dizide İrem Sak’la birlikte Gözde Kaya, Su Şanad, Hakan Satılmış, Özlem Tokaslan, Durul Bazan, Gürberk Polat, Kemal Okan Özkan ve Emre Turhan rol alacak. Zengin oyuncu kadrosuna Kubilay Aka, Özgür Çevik, Hatice Aslan ve Hakan Ummak gibi başarılı isimler konuk oyuncu olarak eşlik edecek.

‘Modern Kadın’ın kısa hikayesi ise şöyle: Pınar genç, bekar ve çalışan bir kadındır. Doğu ile Batı arasında sıkışmıştır ve sıkıştırılmaya devam etmektedir. Onunla birlikte olmak isteyen erkekler arasında ailesine layık beyaz atlı bir prens olması gerektiğine inandırılmıştır. Biyolojik saati ve kariyeri aynı hızla ilerlerken Pınar anne mi olacaktır, marka müdürü mü? Bayramda memleketi Sivas’a mı gidecektir, Alaçatı’ya mı? Aşkı bulunca bir Yeşilçam filmi mi başlayacaktır, tipik bir Amerikan romantik komedisi mi?

Sosyal medyada İrem Sak’ın paylaştığı ‘ilk set günü’ fotoğrafıyla şimdiden heyecan uyandıran ‘Modern Kadın’, yakında bir dijital platformda izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.