Model Cara Delevingne, Michael Jackson’un kızı ile dudak dudağa

İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne (25) ile efsane sanatçı Michael Jackson’ın 19 yaşındaki oyuncu kızı Paris Jackson arasındaki aşk iddiaları doğru çıktı. İkili, önceki akşam dudak dudağa görüntülendi. Yanlarında ise ‘Evde tek başına” filminin yıldızı Culkin ve sevgilisi de vardı.

Oyuncu manken Cara Delevingne ile Paris Jackson, geçtiğimiz gün çıktıkları gece gezmesinde objektiflere takıldı.

İkiliye, ‘Evde Tek Başına’ serisiyle çocuk yıldız olarak ünlenen Macaulay Culkin ile sevgilisi Brenda Song da eşlik etti. Dans eden Delevingne ile Jackson, zaman zaman da dudak dudağa öpüştü. Onların yanında Culkin ve sevgilisi ise dans etti.

blank
Cara Delevingne – Paris Jackson

Son zamanlarda sık sık birlikte görüntülenen Cara Delevingne ile Paris Jackson’ın aşk yaşadığı konuşuluyordu. Ancak iki tarafta bu konu hakkındaki sessizliklerini korumayı tercih etmişti.

Geçtiğimiz yıllarda eşcinsel olduğunu açıklayan hatta bir dönem oyuncu Michelle Rodriguez evliliği konuşulan ünlü Victoria’s Secret modeli Cara Delevingne, müzisyen kız arkadaşı St. Vincent’e evlilik teklif etmişti. Ancak St Vincent, Cara Delevingne’yi Kristen Stewart için terk etmişti.

Cara Delevingne – Amber Heard

Ayrılık sonrası Cara Delevingne ile Amber Heard’ın aşk yaşadığı konuşulmuş ancak bu iddia doğrulanamamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.