Modacı Neslişah Yılmaz ve Model Yasemin Karamisa karşı karşıya geldi

Fotoğraf çekimleri sırasında elbise yırtıldı, Modacı Neslişah Yılmaz ve Model Yasemin Karamisa karşı karşıya geldi.

Model Yasemin Karamisa, çekimler için Nişantaşı’nda bulunan mağaza sahibi Neslişah Yılmaz’a ait işyerinden sponsorluk amacı ile bir elbise aldı.

Karamisa, Seyrantepe’de bulunan stüdyoda fotoğraf çekimleri için stüdyoda poz verirken elbise arka tarafından yırtıldı.

Nişantaşı’nda bulunan firma sahibi Neslişah Yılmaz, model Karamisa’ya elbisenin tadilatının olmayacağını ve elbise için 7 bin lira bedel istedi.

blank

ELBİSENİN DEĞERİ 7 BİN LİRA

6 yıldır modellik mesleğini yapan Yasemin Karamisa, yaşadığı olayı anlattı; Nişantaşı’ndan çekimler için mağazadan aldığım elbise stüdyoda çekimler esnasında yırtıldı.

SENİN KARİYERİNİ BAŞLAMADAN BİTİRECEĞİM

Neslişah Yılmaz ve kardeşi Nurşah Yılmaz’ın attığı mesajlarda “ Terbiyesizsin, Ayrıca senin başlamayan kariyerini bitireceğim ” diyerek tehdit mesajları attı.

İLK DEFA BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIM

Karamisa, farzedin ki bir davete gitseydim bu elbiseyle ve böyle bir durum yaşansaydı ne yapacaktım?

Yasemin Karamisa, mağaza sahibi Neslişah Yılmaz hakkında şikayetçi olacağını ve ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.