Moda Calling Concept Store Açıldı!

Sokağın ruhundan ilham alan tasarım ürünleri ile ön plana çıkan concept store Moda Calling, 24 Ekim’de Moda’da düzenlenen sokak partisiyle açıldı. Moda Calling’te yurtdışında oldukça ilgi çeken Komono, Cheapo, See Concept, Super, Le specs, Kanken, Herschel, Happy Socks, Lomo gibi tasarımı ile ön plana çıkan markaların en yeni ürünleri yer alacak.

24 Ekim Cumartesi günü Moda’da düzenlenen eğlenceli bir sokak partisiyle açılışı yapılan Moda Calling, sokağın ruhunu yansıtan markaları moda severlerin beğenisine sunacak. İki genç girişimci Sinem Akın ve Cihan Carav tarafından kurulan Moda Calling, genç kitlelerin ilgiyle takip ettiği, tasarımı kuvvetli ve kendi içinde sanatsal bir yaklaşımı bulunan markaları Kadıköy Caferağa Mahallesi’ndeki concept store’da sergileyecek.

Moda Calling’te kendi ülkelerinde ilgiyle takip edilen Komono, Cheapo, See Concept, Super, Le specs, Kanken, Herschel, Happy Socks, Lomo gibi özel markaların aksesuar ürünleri yer alıyor.

Adres: Caferağa Mahallesi, Bademaltı Sokak, No 38/A Moda/KADIKKÖY

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.