Mithat Körler’e yaşarken verilen en anlamlı hediye

Türk pop müziğinin usta yorumcusu Mithat Körler’e, doğup büyüdüğü şehir Eskişehir’de Ihlamurkent mahallesinde yapılan parka Odun Pazarı belediyesi tarafından Mithat Körler ismi verildi.

Hayattayken adının Ihlamur Kent Spor, Kültür ve Sanat Parkına verilmesi Usta sanatçıyı son derece duygulandırdı ve mutlu etti. Odunpazarı Belediyes’ine ve Meclisine sosyal medya hesaplarından da ayrıca, benim için büyük bir onur ve şeref diyerek sonsuz teşekkürlerini sundu.

Mithat Körler, çok yakında çıkacak olan yeni çalışması için, Pandemi sürecinde çalışmalarına devam ettiğini ve hayranlarına her ay yeni şarkı yayınlayacağını, tekrar konserler de aynı heyecanla yerini alacağını belirtti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.