Mirkelam: Müzik yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum

90’lı yılların popüler isimlerinden olan ünlü şarkıcı Mirkelam ve sevgilisi önceki gün hastaneden çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Mirkelam, “Uzun zamandır müzik yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum. Özel bir nedeni yok. Müziği de bırakmış değilim” açıklaması ile hayranlarını üzdü.

Ünlü şarkıcı Mirkelam ve 10 yıldır aşk yaşadığı Ayşen Sabancı geçtiğimiz gün hastaneden çıkarken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden ünlü çift, bulundukları yerden ayrılarak başka bir köşeye geçti.

‘Hatıralar’, ‘Her Gece’, ‘Unutulmaz’, ‘Kokoreç’ ve ‘Ah Bir Joker’ şarkıları ile hafızalarda yer edinen Mirkelam, muhabirler ile sohbet etti. Mirkelam, “Uzun zamandır müzik yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum. Özel bir nedeni yok. Müziği de bırakmış değilim” şeklinde konuştu.

blank

“Ufukta evlilik var mı?” sorusuna da yanıt veren Mirkelam, “10 yıldır birlikteyiz, evlilik düşünmüyoruz. Öyle bir düşüncemiz yok. Bu şekilde hayatımız sürüyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.