Mirkelam, farkındalık için koşacak

Mirkelam, Wings For Life World Run’ın Türkiye ayağında koşmaya hazırlanıyor.

Mirkelam, dünyanın en büyük yardım koşularından biri olan ve omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak, farkındalık yaratmak için düzenlenen Wings For Life World Run’da yer alacak.

Şarkıcı, dünya genelinde 12 farklı şehirde aynı anda koşulacak etkinliğin 6 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleşecek Türkiye ayağında kilometreleri kat edecek. İzmir’de düzenlenen basın davetinde konuşan Mirkelam, “Bizim koşumuz 95 senesinden beri devam ediyor. Bu koşunun bir parçası olmak çok önemli benim için. Özellikle omurilik felci için farkındalık oluşturmak amacındayız. Fiziksel anlamda katkı sağlamak da çok önemli. Herkesi bu değerli koşuya davet ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.