Miray Daner ve Boran Kuzum’un canlandırdıkları “Hilal – Leon çifti” finale kaldı

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftini izlediğimiz Vatanım Sensin dizisinin adı şimdilerde Amerika’da anılıyor.

ABD’nin reality şov ve magazin kanalı E! Entertainment Television’ın düzenlediği “En İyi TV Çifti” anketinde, Vatanım Sensin dizisinde Miray Daner ve Boran Kuzum’un canlandırdıkları “Hilal – Leon çifti” finale kaldı.

Pek çok yapım arasında finale kalmayı başaran Hilal ve Leon’un aşkı bakalım ipi göğüslemeyi başarabilecek mi?

Son oylama!

Uluslararası birçok dizideki çiftlerin aday olduğu ankette; listedeki tek Türk dizisi çifti olan Hilal ve Leon, aldığı oylarla 64 çift arasından finale kalmaya hak kazandı. HiLeon’un finaldeki rakipleri ise Arrow dizisinden Oliver ve Felicity

21 Şubat’ı 22 Şubat’a bağlayan gece saat 04.00’e kadar devam edecek olan anketin sonucuna göre en iyi televizyon çifti belli olacak.

Hilal ve Leon’a http://www.eonline.com/news/914761/tv-s-top-couple-2018-vote-in-the-final-round-now adresinden oy kullanabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.