Miray Daner ve Boran Kuzum’a korona şoku

Başrollerini Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner'in paylaştığı ‘Saygı- Bir Ercüment Çözer' dizisinin setinde çalışanların koronavirüs testi pozitif çıktı.

Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı, Boran Kuzum ve Miray Daner’in de rol aldığı ‘Saygı- Bir Ercüment Çözer’ dizisinin setinde büyük panik yaşandı. Pandemi döneminde başladıkları hazırlık sürecini online provalarla sürdüren ekip, sonbaharda seyirciyle buluşmak üzere geçtiğimiz günlerde çekimlere başladı. Nejat İşler’in, Behzat Ç.’nin anti kahramanı Ercüment Çözer olarak yeniden sete döndüğü, Miray Daner ve Boran Kuzum’un ikinci kez ortak projede buluşturan dizinin setinde yönetmenin de aralarında bulunduğu birkaç kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

blank

ÇEKİMLER DURDURULDU

İlk dört bölümü hazır olan dizinin çekimlerine ara verildi. Oyuncuların da koronavirüs testi yaptırdığı bildirildi. Blu TV’de yayımlanacak olan dizinin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı yapıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.