Miray Daner ve Boran Kuzum aşk iddialarından sıkıldı

Miray Daner ile Boran Kuzum, önceki gün bir alışveriş merkezindeydi. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’yle gündemde olan ikili, haklarında sık sık çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.

Daha önce pek çok kez aşk yaşadıkları iddia edilen Miray Daner ve Boran Kuzum, birlikte oldukları yönündeki iddialar için “Biz gerçekten çok iyi bir dostuz. Her defasında bunu söylemek zorunda kalıyoruz” diyerek tatlı bir sitemde bulundu.

blank

“MİRAY İLE TEKRAR AYNI PROJEDE YER ALMAK ÇOK GÜZEL”

Snob Magazin’in haberine göre; rol aldıkları ‘Saygı’ dizisi hakkında konuşan Kuzum, “Miray ile tekrar aynı projede yer almak benim için gerçekten çok güzel oldu. ‘Saygı’ adlı dizimizin çekimlerini tamamladık. BluTv’de izleyebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.