Miray Daner, ilk single için stüdyoya girdi

Başarılı oyunculuk performansı ile gönüllerde taht kuran Miray Daner de Merve Boluğur gibi şarkıcı olma yolunda ilk adımı attı. Katıldığı programlarda söylediği şarkılar ile herkesi büyüleyen Daner, hayallerini gerçekleştirmek için ilk adımı atarak şan dersleri aldı. Miray Daner, ilk single için stüdyoya girdi.

Vatanım Sensin dizisi ile yıldızı parlayan ve oyunculuk konusunda kendini kanıtlayan başarılı oyuncu Miray Daner, katıldığı programlarda söylediği şarkılar beğeni toplarken sesiyle de herkesi büyülüyor.

Şarkıcılık yolunda ilk adımı atarak hayallerini gerçekleştiren Miray Daner, şan dersleri de aldı. Miray Daner, ilk single için stüdyoya girdi.

‘MÜZİĞE YOĞUNLAŞMAK GİBİ BİR PLANIM YOK’

Daner verdiği bir röportajda “Şan dersleri alıyorum. Şan dersi alırken müzik üzerine yoğunlaşmak gibi bir planım yok. Müzikle ilgilenmeyi çok seviyorum ama meslek olarak yaparım dediğim bir alan değil” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.