Miniklerimizin Mezuniyet Heyecanı

Burhaniye Belediyesi Nur Çakıroğlu Albak Çocuk Gündüz Bakımevinde eğitim alan öğrenciler ilk mezuniyet heyecanını yaşadı.

Burhaniye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Burhaniye Belediyesi Nur Çakıroğlu Albak Gündüz Çocuk Bakımevinde eğitimlerini tamamlayan anaokulu ve ilkokula başlayacak çocuklar İçin mezuniyet töreni yapıldı. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde minikler cübbe giyerek keplerini havaya attı.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptıkları projelerde çocukları güvenle geleceğe hazırladıklarını belirterek, devlet okullarından bile daha düşük ücretlerle hizmet verdiklerini ifade etti. Tek maaşlı asgari ücretle çalışan ailelerin çocuklarına öncelik vererek kadınların iş hayatına atılmasına vesile olduklarını belirten Başkan Deveciler, önümüzdeki yıl kreş sayısını 3’e çıkartacaklarını Ahmet Akın Kültür Merkezi yanında bulunan kreşin hazır olduğunu Öğretmenler Mahallesi’nde de yeni bir kreş açacaklarının müjdesini verdi.

Yapılan konuşma sonrası mezuniyet belgelerini Başkan Deveciler ile birlikte Belediye Meclis üyeleri Cemal Akkılınç, Serap Bekiroğlu ve Rıfat Özyolcu tarafından verilen öğrenciler daha sonra pasta keserek mezuniyet keplerini havaya attı.

Düzenlenen etkinliklerde çocuklarının ilk mezuniyet heyecanını yaşayan veliler için ikramlar verildi. Etkinlikler mezuniyet fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.