Milli Judo Antrenörü Münir Tunç ve beraberindeki bin kişi CHP’ye katıldı

“Aydınlık Türkiye yürüyüşüne katıldık”

Milli Judo Antrenörü Tunç ve arkadaşları CHP’ye katıldı.

Milli Judo Antrenörü ve Türkiye Badminton Federasyonu Asbaşkanı Münir Tunç ve beraberindeki binden fazla yurttaş CHP’ye katıldı. Celal Atik Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Farklı toplumsal kesimlerden binlerce insanın bir araya geldiği etkinlikte CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bir avuç çete için değil halk için yaptıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu CHP’li olmanın sıradan bir şey olmadığını ifade ederek, “CHP’li olmak Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının arkasında olmak demektir. CHP’li olmak demek kadın erkek eşitliğini savunmak demektir. CHP’li olmak demek İstanbul Sözleşmesi’ni bir hata içinde yürürlüğe koymak demektir. CHP’li olmak herkesin inancına kimliğine saygı duymak demektir. CHP’li olmak bilmediğimiz kasabada bir insan dram yaşıyorsa onu içselleştirmek demektir. CHP’li olmak insanların dertleri ile dertlenmektir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bize Katılın” çağrısına kulak vererek CHP’ye katıldıklarını belirten Milli Judo Antrenörü Münir Tunç, Basmane ve çevresinden şampiyonlar yetiştirdiklerini söyledi. Tunç, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele ettiklerini kaydederek, “25 yıllık spor hayatımda benim yuvam olan spor salonundayız. Gençlerimizin geleceği için çalıştık. Çok şükür 38 şampiyonlukla 46 ülkede İstiklal Marşımızı okuttuk. Bunca yılın emeği yüzlerce genci başta antrenörlük olmak üzere mesleklerine katkı sunmak oldu” sözlerine yer verdi.

Tunç Türkiye’nin aydınlık yarınları için CHP’de olduklarını ifade ederek, “Güzel ülkemizin alın teri ile geçinen insanlarının, şiddete, zorbalığa hayır diyen kadınlarının, aydınlık bir gelecek isteyen gençlerinin, derelerimizin, ağaçlarımızın, meydanlarımızın her gün saldırı altında olduğu bir zamandan geçiyoruz.

Karanlığı bitirecek kıvılcımı ‘Adalet Yürüyüşü’ ile çakan genel başkanımızın öncülüğünde hep beraber bir kardeşlik sofrasını kuracağımız günlere yürüyoruz. Ben, semtim ve İzmir’den binlerce can yoldaşımla bu yürüyüşe katılmaya geldik. Hepimizin yolu açık olsun” sözlerine yer verdi.

Etkinlik CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yeni parti üyelere rozet takmasıyla son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.