Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu İtalyan basınında! Maçın en iyisi!

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, dün oynanan Milan-Inter derbisindeki başarısı sonrası İtalyan basınının gündeminde yer aldı. La Gazzetta dello Sport, performans değerlendirmesinde Çalhanoğlu’na 7 puan verdi, Inter’de maçın en iyisi olduğunu belirtti.

Hakan Çalhanoğlu, Milano derbisi sonrası sergilediği persofmansıyla İtalyan spor basınının dikkatini çekti. İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Serie A’nın 12. haftasında 1-1 sona eren Milano derbisinde Inter’in golünü atan Hakan Çalhanoğlu’nu maçın en iyisi seçti.

La Gazzetta dello Sport, keyifli geçen maçta Hakan Çalhanoğlu’nun Inter’i öne geçirmesine karşın, bu üstünlüğün sadece 6 dakika sürdüğü ve Stefan De Vrij’in kendi kalesine attığı golle Milan’ın eşitliği yakaladığını aktardı.

MAÇIN EN İYİSİ

Gazete, performans değerlendirmesinde Hakan Çalhanoğlu’na 7 puan verip, 27 yaşındaki Türk futbolcunun Inter’de maçın en iyisi olduğunu belirtti.

Milli oyuncunun, Milan’da oynadığı dönemdeki performansını Inter’e de taşıdığı ve sahanın her yerine ayak bastığı ifade edildi. Hakan’ın, yaptığı baskıyla takımına önce penaltı kazandırdığı, ardından da penaltıyı gole çevirerek Inter’i öne geçirdiği kaydedildi.

CORRİERE DELLO SPORT 6,5 PUAN VERDİ

Corriere dello Sport ise Hakan Çalhanoğlu’nu derbideki performansıyla Inter adına “Maçın en iyisi” seçip, 6,5 puan verdi.

Milli oyuncunun 10. dakikada yaptığı baskıyla penaltı kazandırdığı ve bunu gole çevirdiği belirtilirken, maçı yaşayan isimlerin başında geldiği vurgulandı.

Çalhanoğlu’nun, eski takımı Milan’ın taraftarlarınca maç içinde sürekli ıslıklandığı kaydedilirken, milli oyuncunun da penaltıyı gole çevirdikten sonra Milan tribünlerine yaptığı hareketten kaçınabileceği ifade edildi.

Gazetede çıkan bir başka haberde, Hakan Çalhanoğlu’nun önce penaltı kazandırıp, ardından da takımın penaltıcısı Lautaro Martinez’den izin alarak yaptığı atışı gole çevirerek Milan taraftarlarını iki kere vurduğu dile getirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.