Miley Cyrus ile Liam Hemsworth yeniden birlikte!

Vaftiz anne Dolly Parton ikilinin yeniden birlikte olduğunu doğruladı. Miley Cyrus ile Liam Hemsworth’ün yeniden birlikte olduklarına dair dedikodular artık resmiyete kavuştu!

Cyrus’ın vaftiz annesi, country efsanesi Dolly Parton son röportajında ikilinin arasındaki ilişkiyi doğruladı. Muhabirin “Onları yakıştırıyor musunuz?” sorusu üzerine Parton “Evet” yanıtı verdi. Çiftin yeniden nişanlandığını doğrulamasa da Dolly Parton’ın şu sözleri eski aşıkların tekrar birlikte olduklarını onayladı: “İlişkilerine devam ettiklerini duyunca çok sevindim.”

Cyrus ve Hemsworth’ün barıştığına dair dedikodular ikilinin yılbaşını Avustralya’da Hemsworth’ün ailesiyle beraber geçirmesiyle alevlenmişti. Bundan kısa süre sonra TMZ, Cyrus’ın sık sık Hemsworth’ün evinin yakınlarında görülmesi nedeniyle çiftin beraber yaşadıklarını iddia etmişti.

Miley Cyrus1

Tabii ki Miley Cyrus’ın Ocak ayında eski nişan yüzüğünü yeniden takmaya başlaması dedikoduları kuvvetlendirdi. Liam Hemsworth o yüzükle Cyrus’a Haziran 2012’de evlenme teklifi etmişti. O zamanlar Miley 19, Liam ise 22 yaşındaydı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.