Miley Cyrus: Esrarkeş, küfürbaz diyebilirsiniz ama yalancı değilim

Oyuncu Liam Hemsworth ile olan 8 aylık evliliğinin bitmesinde ‘sadakatsizlikle’ suçlanan ABD’li ünlü şarkıcı Miley Cyrus iddialara meydan okudu. Geçmişte yaptığı ‘çılgınlıkları’ içten bir şekilde sahiplenen Cyrus, “Saklayacak bir şeyim yok. Bana esrarkeş, küfürbaz diyebilirsiniz ama bir yalancı değilim” dedi.

Evliliğinin bitişi hakkında ilk kez içini döken Miley Cyrus, aldatma iddialarını reddetti ve ‘saklayacak hiçbir şeyi olmadığını’ söyledi. Cyrus, “Bana twerking dansçısı, esrarkeş, küfürbaz zonta diyebilirsiniz ama bir yalancı değilim” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından bir dizi mesaj paylaşan ABD’li 26 yaşındaki yıldız, “Seçtiğim hayatın, hayranlarıma ve sevdiklerime karşı her zaman tamamen açık ve şeffaf olmamı gerektiği anlamına geldiğini kabul edebilirim. Kabul edemediğim nokta ise işlemediğim bir suçun üzerini örtmek için yalan söylüyormuş gibi gösterilmek. Saklayacak hiçbir şeyim yok” dedi.

‘MÜKEMMEL DEĞİLİM; OLMAK DA İSTEMİYORUM’

Geçmişte partilemeyi çok sevdiğinin bir sır olmadığını söyleyen Cyrus; uyuşturucu ve içkiden, seksi dansları ve çıplak pozlarına, mahvettiği ilişkilerinden aldattığı insanlara kadar geçmişte yaptığı tüm çılgınlıkları içten bir şekilde paylaştı.

Cyrus, şöyle devam etti; “Burada saklayacak hiçbir sır yok. Yaşamımdaki her deneyimden bir şeyler öğrendim. Mükemmel değilim, olmak da istemiyorum, bu sıkıcı. Sizin gözlerinizin önünde büyüdüm, ancak önemli olan şu ki, büyüdüm. Her şeyi kabul edebilirim ama evliliğimin aldatma nedeniyle bittiğini kabul etmeyi reddediyorum. Liam ve ben 10 yıldır birlikteyiz. Bunu daha önce de söyledim ve bu değişmeyecek: Liam’ı seviyorum ve her zaman seveceğim. Ama bu noktada kendim için sağlıklı bir karar vermek ve önceki hayatımı ardımda bırakmak zorundayım. Uzun zamandır en sağlıklı ve mutlu dönemimdeyim. Şunu gururla söyleyebilirim, gençken olduğumdan çok daha farklı bir yerdeyim.”

​Çiftin yollarını ayıracakları haberlerinin ardından Miley Cyrus, çıktığı tatilde Kaitlynn Carter ile öpüşürken objektiflere yansımıştı.

Bunun ardından ‘aldatma’, ‘kontrol dışı eğlence’ ve ‘uyuşturucu’ iddiaları gündeme gelmişti.

Ancak Cyrus bu ilişkisinin de sanıldığı gibi evliyken değil daha sonra başladığını savunmuştu.

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti ayrıldı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.