Miley Cyrus, eski eşine küvet pozuyla nispet yaptı

Liam Hemsworth bir dargın bir barışık evliliklerine Ağustos ayında son veren Miley Cyrus, sevgilisine küvette poz verdi. Birçok kullanıcı Cyrus’un pozu için “Liam’a neler kaybettiğini göstermek istiyor” yorumunu yaptı.

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, eski kocası Liam Hemsworth’un yeni sevgilisiyle görüntülenmesi sonrası banyoda çekilen bir fotoğrafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

MİSİLLEME GELDİ

ABD’li şarkıcı Miley Cyrus ile eski eşi oyuncu Liam Hemsworth arasındaki çekişme sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle plajda samimi bir şekilde görüntülenen Hemsworth’e misilleme Cyrus’tan geldi.

blank
Miley Cyrus

“NELER KAYBETTİĞİNİ GÖSTERMEK İSTİYOR”

Bir süredir şarkıcı Cody Simpson’la birlikte olan 27 yaşındaki Cyrus, sevgilisine küvette poz verdi. Simpson sevgilisinin fotoğrafının Instagram hesabından paylaşırken, sosyal medya kullanıcıları bunu Cyrus’un Hemsworth’e mesaj gönderdiği şeklinde yorumladı. Birçok kullanıcı Cyrus’un pozu üzerine “Liam’a neler kaybettiğini göstermek istiyor” ifadelerini kullandı.

AĞUSTOS AYINDA AYRILMIŞLARDI

Cyrus ve Hemsworth bir dargın bir barışık evliliklerine Ağustos ayında son vermişti. Ünlü şarkıcı ekim ayından bu yana Simpson’la birliktelik yaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.