Migros Up İkinci Çağrı Dönemi Açıldı

Migros, girişimcilerle ortak inovasyon geliştirmek amacıyla kurduğu

Migros Up ile Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin büyümesine katkı sağlamaya devam ediyor. Girişimlerin, perakende çalışma ortamında ve Migros profesyonelleriyle beraber geliştirilmesini sağlayan Migros Up, ikinci çağrı dönemi başvurularını almaya başladı. Migros Up Ortak İnovasyon Platformu’na 3 Haziran tarihine kadar başvurular gerçekleştirebilecek.

Migros ve girişimciler arasında ortak kültür oluşturarak, yenilik üreten ve Türkiye girişimcilik ekosistemine değer kazandıran Migros Up’ın, ikinci dönem çağrıları başladı. Girişimcilere ürün/hizmetlerini Migros uzmanlarıyla birlikte sektörün içinde geliştirme fırsatı sunan Migros Up Ortak İnovasyon Platformu için başvurular 3 Haziran’a kadar devam edecek.

Ekibi ve ürün/hizmeti satışa hazır olan, Migros ile ortak inovasyon sürecine dahil olmak isteyen girişimler, adresinden başvurularını tamamlayabiliyor.

Girişimler gerçek çalışma ortamında, sektörün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çözümlerle geliştirilebiliyor

Migros’un güçlü altyapısı, test ortamını kullanma fırsatı ve ürünlerin tasarımından itibaren Migros profesyonelleriyle birlikte çalışma avantajı sunan Migros Up Ortak İnovasyon Platformu, girişimlerin yenilikçi ve çevik metodolojiler kullanarak geliştirilmesini sağlıyor. Bu kapsamda, Migros ile girişimleri ortak geliştirme ve büyütme, e-ticaretten insan kaynakları uygulamalarına, yapay zeka tabanlı teknolojilerden tarıma kadar birçok farklı alanda ortak çalışma ve Migros uzmanları ile birlikte gerçek çalışma ortamında test ederek iş modellerini geliştirme fırsatı sunuluyor.

Migros Up Ortak İnovasyon Platformu’na seçilerek girişimlerini sektörün ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik çözümlerle hayata geçirme avantajını yakalayan girişimciler, Migros uzmanları ile ortak proje ekibinde bir araya geliyor. Tüm ekibe verilen ürün geliştirme eğitiminin ardından, süreç başlatılıyor. Şirketini, ekibini kurmuş ve ürün/hizmeti satışa hazır olan girişimcilerin değerlendirildiği platformun ortaya koyduğu yenilikçi çalışma ortamı, girişimcilere önemli fırsatlar sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.