Migros online ‘yemek platformu’ kurdu

Migros, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimle yemek dağıtım hizmeti sağlayan bir çevrim içi yemek platformu kurduğunu açıkladı.

İSTANBUL (İGFA) – Migros Yemek adı verilen platform şirketin diğer çevrim içi kanallarının olduğu Migros One çatısı altında hizmet vereceği bildirildi.

Şirket tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) iletilen bildirimle duyurulan online yemek platformunun geniş restoran ağı, uygun fiyatlı, bol çeşitli ve sağlıklı menü seçenekleri ile bugün itibarıyla İstanbul Ataşehir’de yemek servisine başladığı kaydedildi.

Şirketin önümüzdeki dönemlerde platformun hizmet ağının genişletilerek Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vereceği kaydedildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.