Mide bulandırdı! Netflix’deki o film izleyenleri isyan ettirdi

Netflix’in yeni korku filmi The Perfection, bazı sahnelerinin ‘mide bulandırıcı’ olduğu gerekçesiyle eleştirildi. Filmi izleyenler sosyal medyadan isyan etti.

24 Mayıs’tan itibaren Netflix’te seyirciyle buluşan The Perfection’da Girls dizisi yıldızı Allison Williams ile Logan Browning, Steven Weber başrollerde yer alıyor.

Netflix’in 90 dakikalık korku filmi The Perfection, seyredenlerde hastalık etkisi yaratıyor. Film, seyircilerin başını ağrıtıyor, midesini bulandırıyor ve kusturuyor.

Bu tepkiler, filmi seyreden seyircilerden geldi.

Sürprizlerle dolu bu korku-gerilimde, eskiden umut vaat eden bir müzik dahisi önceki hocalarıyla yeniden temas kurar. Ancak onlar yetenekli yeni bir öğrenciyle meşguldür.

blank

Seyircileri kötü etkileyen, filmde yer alan eski bir okul servisi sahnesi. Otobüste, Lizzie karakteri, kurtçukları kusarken görülüyor. Kurtçukların yakından gösterildiği sahne hakkında seyirciler sosyal medyadan tepki gösterdi.

Pek çok seyirci, “Midem bulandı, kusmak istiyorum, iğrenç bir sahne” benzeri yorumlar yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.