Mickey Rourke yeniden ringlere dönmeye hazırlanıyor

İnsanlar ona gülüp geçse de, o yeniden ringlere dönmeye hazırlanıyor. Bir zamanlar Hollywood’da “serseri ve yakışıklı” akımının önde gelen temsilcisi olan Mickey Rourke, artık tamamen bambaşka biri oldu. 63 yaşındaki aktör önceki gün Hollywood’da boks antrenmanında çıkışta objektiflere takıldı. Artık bağımlısı olduğu estetik operasyonlar nedeniyle yüzü iyice tanınmaz hale gelen Rourke, aşırı yorgun bir görüntü sergiledi. Aktör, bir ara ayağındaki spor ayakkabılarını çıkarıp çoraplarıyla yürüdüb. Rourke’un elindeki su şişesini de yol kenarındaki çimlerin üzerine bıraktığı gözden kaçmadı. Aktör olarak keşfedilmeden önce boksör olan Rourke’un yeniden ringlere dönmeye hazırlandığı bu yüzden de yoğun bir egzersiz programı uyguladığı belirtildi.

Mickey Rourke

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.