Michael Jackson hayranlarını şoke eden video

Pop yıldızı Michael Jackson’un taklitçisi Sergio Cortes’in paylaştığı video ortalığı karıştırdı.

ABD’de 2009’da hayatını kaybeden pop müziğin efsanevi ismi Michael Jackson’ın taklitçisi olarak tanınan Sergio Cortes’in 30 Ekim’de sosyal medyada paylaştığı video görüntüleri, pop yıldızının gerçekte ölmediği iddiasını bir kez daha gündeme getirdi.

Cortes videoda, 23 Aralık’ta Hollywood Pattaya’da vereceği konsere Jackson hayranlarını davet ediyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından pek çok Jackson hayranı, pop yıldızının Sergio Cortes ismiyle yaşamını sürdürdüğünü iddia etti.

blank

Bazı Jackson hayranları, İspanyol vatandaşı olan Cortes’ten gerçek kimliğinin anlaşılması için DNA testi yaptırmasını talep etti.

Konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçınan Cortes, hakkında yayınlanan haberlerden bir tanesini Twitter hesabından paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.