MFÖ, şarkıları ile Vadi Açıkhava sahnesinde büyülü bir gece yaşattı

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, U.S. Polo ASSN. Açıkhava Konserleri kapsamında, 21 Eylül Cumartesi gecesi Türk müzik sahnesinin efsanevi grubu MFÖ’yü ağırladı.

Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya U.S. Polo ASSN. Açıkhava Konserleri serisi ile devam ediyor.

MFÖ, havanın soğuk olmasına rağmen, konsere başladığı andan itibaren enerjisi ve şarkılarıyla Vadi Açıkhava’yı dolduran binlerce hayranına coşku dolu anlar yaşattı. ‘Ele Güne Karşı’ ve ‘Mazaretim Var’ şarkıları ile başlayan konserde Özkan Uğur ‘Hoşgeldiniz, evet biz söyledik şimdi sıra sizde’ diyerek seyirciyi de eğlenceye ortak etti. 3 saate yakın unutulmaz bir müzik şölenine imza atan MFÖ, şarkıları ile Vadi Açıkhava sahnesinde büyülü bir gecenin yaşanmasını sağladı.

blank
MFÖ

1971’de ‘Türküz Türkü Çağırırız’ plaklarıyla kariyerlerine start veren MFÖ, 1984’te çıkan ‘Ele Güne Karşı’ albümüyle birlikte toplam 13 albümde (3 best of, 10 stüdyo albümü) dillere dolanan sayısız şarkılarıyla adlarını şimdiden Türkiye tarihine altın harflerle yazdırdı. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan grup temmuzda çıktıkları Vadi Açıkhava sahnesine bu kez U.S. Polo ASSN. Konserleri kapsamında döndü. 50 yıla yaklaşan müzik geçmişleriyle üç nesle seslenen MFÖ farklı yaşlardan oluşan bir hayran kitlesine sahip.

İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile Eylül ve Ekim ayında da keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.

U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri eylülde iki konserle son bulacak:

22 Eylül’de Karadeniz Gecesi ile müzisyenliğinin yanısıra oyunculuğu ile son dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman; İmera, Merve Yavuz ve Ekin Uzunlar sahnede olacak.

Eylül programının kapanışını ise 27 Eylül’de Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Funda Arar yapacak.

Adres: Vadi Açıkhava – Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.