Mezarlığa Terk Edilen Minik Yavru Yeni Yuvasında

Zeytinburnu Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi yetkilileri tarafından, mezarlıkta ölüme terk edilmiş halde bulunan 1 aylık yavru köpek şimdi yeni yuvasında çok mutlu.

Bundan yaklaşık 1 ay önce Zeytinburnu Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi yetkilileri tarafından bir mezarlıkta ölüme terk edilmiş halde bulunan yavru köpek, sağlığına kavuştuktan sonra yeni yuvasına sahiplendirildi. 1 ay boyunca Zeytinburnu Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde tedavileri devam eden minik yavru, Eymen Buğra Sarıtaş tarafından sahiplenildi. İç ve dış parazitleri tamamlandıktan sonra yeni sahibine teslim edilen 2 aylık yavru köpeğin, sevinci ve heyecanı görülmeye değerdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.