Meydanlarda Değil İşimizin Başındayız

Öz Haber İş Sendikası tarafından 1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, özellikle pandemi döneminde PTT Firma çalışanlarının göstermiş olduğu gayret ve özveriyle değinildi.

Öz haber-İş sendikası İzmir Şube Başkanı Sefa Tuğdar yönetim kurulu üyeleri ile birlikte PTT önünde basın açıklaması yaptı.

Tuğdar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler PTT çalışanları olarak, hak ettiğimiz kazanımları almak için meydanlarda değil işimize sahip çıkarak kararlı duruşumuzu sergiliyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi ve buna bağlı olarak yaşanan ekonomik sıkıntıların gölgesinde PTT firma çalışanları olarak ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. Ama süreç içerisinde devletimizin hizmet geleneğini aksatacak hiçbir tutum ve davranış içerisinde olmadık. Görevimizin başında vatandaşlara hizmeti kutsal bilerek gönderileri en hızlı şekilde ulaştırmaya devam ettik.”

Tuğdar, 1 Mayıs’ın birlik, mücadele ve dayanışma günü olduğuna dikkat çekerek, “1 Mayıslar birlik, mücadele ve dayanışma günleridir. Öz Haber İş olarak daha fazla dayanışma ve daha güçlü Türkiye için emekçilerimizin taleplerini, mesajlarımızı tüm platformlardan iletmeye devam edeceğiz. Ülkemizin ve bölgemizin bütün emekçileri ile bütün mağdur ve mazlumlarıyla dayanışmamızı her zaman yineleyeceğiz. 1 Mayıs’ı anlamına uygun olarak tüm Türkiye’de taleplerimizi ilettiğimiz bir gün olarak kutlamaya devam ediyoruz. Salgının en çok mağdur ettiği emekçilerin haklarını aramak için, enflasyonda yaşanan artışın, bölgemizde yaşanan savaşın emekçilere etkilerini dile getirmek için, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını almak için mücadelemizi yükselterek devam ettireceğiz. Unutulmamalıdır ki, İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, üretimden gelen güçlerini kullanarak, haklı taleplerini demokratik platformlarda dile getirmesi, sorunların karşılıklı diyalog ve uzlaşma içerisinde çözüme kavuşturulmasını sağlayacak ilk adımdır. Bizler PTT firma çalışanları olarak tüm emekçi kardeşlerimizin kadroya geçişi noktasında dün olduğu gibi bugünde talebimizi yeniliyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm Emekçilerin 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günlerini şimdiden kutluyoruz” diye konuştu..

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.