MetLife çalışanlarından, sürdürülebilir bir dünya için gönüllü çevre temizliği

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren MetLife, Türkiye’deki gönüllülerinin katılımıyla İstanbul Karaburun Sahili’nde “MetLife Sıradışı Çöp Toplama” etkinliğini düzenledi.

Daha çevreci bir dünya için sorumlu bir şekilde yatırımlarını sürdüren, aynı zamanda tüm paydaşlarına değer sunan MetLife, atıklardan arındırılmış yaşanabilir bir çevre sunmak adına geçen yıl EMEA bölgesi genelinde düzenlediği “Büyük EMEA Çöp Toplama” etkinliğinin ardından, bu yıl da Türkiye’de İstanbul’un Karadeniz sahilindeki Karaburun’da “MetLife Sıradışı Çöp Toplama” etkinliğini düzenledi. Etkinlik, 30’a yakın MetLife Türkiye gönüllüsünün katılımıyla sahil bölgesinde yapılırken gönüllüler 3 saat boyunca başta tek kullanımlık plastikler olmak üzere, plastik poşetler, plastik şişeler, plastik kapaklar, izmarit, cam şişeler, kumaş parçaları, fast food kutuları, gazete kağıtları ve metal içecek kutuları gibi birçok atığı toplayarak sahilden temizlediler.

MetLife Sıradışı Çöp Toplama etkinliği hakkında konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven; “MetLife olarak sürdürülebilir kalkınma çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda, İstanbul’un Karadeniz sahilinde bulunan Karaburun’da, MetLife Sıradışı Çöp Toplama etkinliğini gerçekleştirerek farkındalık yaratmayı hedefledik. Gönüllülerimiz aracılığıyla gelecek nesillere örnek bir model oluşturarak atığını dönüştürebilen, sürdürülebilir bir dünya bırakmayı amaçlıyoruz” dedi.

Dünya genelinde 40’tan fazla pazarda faaliyet gösteren MetLife, şirket için başarı kriterlerinden birinin sürdürülebilirlik olduğunun altını çiziyor.Bu kapsamda; sürdürülebilirliğin, iş stratejilerinin merkezinde ve operasyonlarına her anlamda yön veren bir itici güç olması gerektiğine inanan MetLife, global olarak 2030 yılına kadar toplumsal ve çevresel etki yatırımlarına 500 milyon ABD doları değerinde kaynak sağlama taahhüdünde bulunmuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.