Metin Akpınar: Türk milleti zekidir, ama akıllı mı, hayır

Halk TV ekranlarında yayınlanan Halk Arenası programına Metin Akpınar ve Müjdat Gezen konuk oldu. gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu programa Metin Akpınar’ın sözleri damga vurdu.

Halk TV’de yayınlanan Halk Arenası programında Uğur Dündar’ın konuğu olan Metin Akpınar, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin yok edilemeyeceğini Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin yok edilemeyeceğini belirtti. Metin Akpınar, “Bay Kemal! Bay Kemal! takip edeceğin tek lider var, Mustafa Kemal…” dedi.

Adeta darbe çağrısı yaptı

Metin Akpınar’ın programa damga vuran sözü ise Türkiye-Rusya ilişkileriyle ilgili oldu. “Tarihte yüzünü Sovyetlere dönüp koltukta kalan bir tek Mustafa Kemal var. Sonrasında Adnan Menderes döndü ihtilal oldu, Demirel döndü ihtilal oldu, darısı kimin başına…” diyen Metin Akpınar adeta darbe çağrısı yaptı.

İkinci Aziz Nesin vakası

Metin Akpınar’ın ‘Türk milleti zekidir, ama akıllı mı, hayır…’ sözleri ise ikinci Aziz Nesin vakasıı olarak yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.