Mesut Yar: İzdivaç programları küçük gölge oyunları

Televizyoncu ve Gazeteci Mesut YAR, 13 Nisan Çarşamba günü Best FM’de yayınlanan “Ufuk Karcı ile Konuşan Türkiye” programına konuk oldu.

Türk Televizyonlarındaki programlardan gündeme kadar değişik konulara değinilen keyifli sohbetten konu başlıkları şöyle:

Mesut Yar “ORTANCA”yı ince gördü!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan İstiklal Caddesi’ndeki patlamaya ilişkin İşadamı Aliağaoğlu’nun tepki çeken açıklamalarıyla ilgili konuşan Yar, “Gülü mü yoksa karanfili mi tercih edersiniz?” sorusuna “Ben ortancayı tercih ediyorum. Ortanca İstanbul’da bu dönemde pek görülmeyen, enteresan, kendini bulamamış bir çiçektir ama severim ben.” şeklinde manidar bir yanıt verdi.

“İzdivaç programları küçük gölge oyunları”

Türk televizyonlarında oldukça sevilen izdivaç programlarına dair konuşan Mesut Yar “İzdivaç programları 7-8 senedir yapılıyor. Artık kendi içinde de markalar yaratan programlar haline geldiler. Bu markalar kimdir sunuculardır daha çok. Zaman zaman da katılan arkadaşları tribünlerde görmek istiyoruz. Bunlar küçük bir gölge oyunu. Gölge oyunu demek tabi büyük haksızlık olur Geleneksel Türk Tiyatrosu’na. Ama net bir şekilde kendi içlerinde oyunculuklar falan yapıyorlar. “ şeklinde düşüncelerini belirtti.

“Zuhal Topal-Seda Sayan kavgasının sonu mahkemede bitecek”

Mesut Yar, kendi çocuklarını da böyle programlarda görmek istemeyeceğini belirterek “Bugün gelinen noktada toplumsal travmanın da dışında başka bir şey var. Şimdi birbirlerini yemeye başladılar bu programlardakiler. İnsan insanın kurdudur diye bir laf vardır. Daha sonra bu “Kadın kadının kurdudur”a çevrildi. En son iş “İzdivaç programı İzdivaç programının kurdudur“ a döndü. Geçtiğimiz haftadan bu yana Zuhal Topal’la Seda Sayan arasındaki acayip kavgayı gördük. Ben yazımda da bu işin finalinin mahkeme salonunda olacağını söyledim. Bu işlerin stüdyoda biteceğini düşünmüyorum artık. Dolayısıyla, Türkiye’de adaletten gelecek hayırlı bir kararla kurtulmuş olacak izdivaç programlarından. Oradan ekmek yiyen arkadaşlara da saygı duyuyorum ama toplumsal aynamız bu programlarsa biz zaten ayvayı yemişiz.”diye konuştu.

“Survivor’daki konsey oylaması bizim geleceğimizi belirliyor”

Best FM Haber Müdürü Ufuk Karcı’nın “Ülkede terör saldırılarının yaşandığı ve onlarca insanın hayatını kaybettiği günün akşamında, Survivor adlı Tv programının reyting rekorları kırmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Gazeteci Yar, “Ama o gün konsey oylaması vardı. Çok önemli çünkü konsey oylaması Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceğini belirleyen bir şey. Orada galiba insanlık kendini oyladı öyle düşünüyorum ben. “ şeklinde cevapladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.