Mesut Özil’den Burak Yılmaz cevabı

Burak Yılmaz’ın kendisi hakkında, “A Milli Takım’da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım” sözleri sorulan Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Mesut Özil, “Kendisine başarılar diliyorum, umarım Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eder” yanıtını verdi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil’in imza töreninde, Burak Yılmaz’ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar tekrar gündeme geldi.

Bir basın mensubunun “Ülkene hoş geldin. A Milli Takım seçme döneminde neler yaşadın? Burak Yılmaz’ın seninle ilgili açıklaması vardı. Duydun mu? Neler söylersin?” sorusunun ardından Ali Koç, Mesut’ Özil’e dönerek “Burak Yılmaz ile ilgili görüşüne ben cevap verdim. Sen istersen diğer soruya cevap ver” dedi.

blank

İlk sorunun dışında Burak Yılmaz konusuna da değinen Mesut Özil, “Burak’a Yılmaz’a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. İnşallah orada kendisini ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eder” dedi.

BURAK YILMAZ, MESUT ÖZİL’E NE DEDİ?

Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil’le ilgili yorum yapmak istemediğini belirten tecrübeli golcü, “Mesut Özil’e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle A Milli Takım’da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.