Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe yeni evlerinde Fenerbahçe transferini kutladı

Fenerbahçe ile anlaştığı yönünde haberler çıkan Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe’den sürpriz paylaşım! Ünlü çiftin sosyal medya hesaplarından verdikleri poz sevenlerini heyecanlandırdı. Aşk ve mutluluklarıyla göz dolduran ünlü çiftin bu fotoğrafları yeni evlerinde Fenerbahçe transferini kutluyorlar yorumlarına neden oldu.

Mesut Özil ile mutlu bir evlilik sürdüren Amine Gülşe’den yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü çift, yeni yılda sürpriz yaparak kızları Eda’nın yüzünü ilk kez göstermiş ve mutlu çekirdek aile fotoğraflarını sevenleri ile paylaşmıştı.

Eski Türkiye güzeli Amine Gülşe ve futbolcu eşi Mesut Özil çiftinden yeni bir poz daha geldi. Güzel oyuncu Amine Gülşe’nin Instagram’dan paylaştığı ve “Aşkımla kahve keyfi” notunu düştüğü sevgi dolu paylaşım işte huzurlarınızda…

blank

Öte yandan Fenerbahçe takımı ile anlaştığı konuşulan ünlü futbolcu Mesut Özil ve güzel eşi Amine Gülşe’nin yeni evlerinde Fenerbahçe transferini kutladıkları iddia edildi. Paylaşımlarına kahve ve Türk bayrağı emojisi koyan çift, bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.