Mesut Özil ve Amine Gülşe’den duyarlı davranış!

Bu akşam nikah masasına oturacak olan Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti, bu mutlu günlerini daha anlamlı hale getirmek için özel bir hayır işinde bulundu. Projenin detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Özil, “Düğün hediyesi istemiyoruz, yardıma muhtaç çocukların ameliyat masraflarını üstlenirseniz çok seviniriz” dedi.

Ünlü futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe, bu akşam dünya evine girecek.

Çiftin nikah şahitliğini ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yapacak.

Özil ve Gülşe çifti bu özel günlerini daha da anlamlı hale getirebilmek için çok önemli bir hayır işinde bulundu. Duyarlı çift, Mesut’un da üyesi olduğu BigShoe vakfı aracılığıyla ameliyat ihtiyacı olan tam 1000 çocuğun tüm masraflarını üstlenecek.

blank

Mesut Özil bu duyarlı davranışını sosyal medya hesabından paylaştı.

“Birçok fanlarım bana ya da yakın arkadaşlarıma ve aileme yarınki düğünüme ne dilediğimi sordular. Bir futbolcu olarak, hiçbir eksiğimin olmaması ayrıcalığına ve mutluluğuna sahibim. Ancak iyilik yapmak isteyen ve imkanı olan herkesi bizi “BigShoe” ile gerçekleştirdiğimiz çok öel bir projede desteklemeye davet ediyorum.

Amine ile birlikte yardıma muhtaç olan çocukların 1000 adet ameliyat masraflarını üstleneceğim. Bundan öte dünyadaki çocuklar için çok daha fazla ameliyatlar gerçekleşirse sevinirim.

Yardım etmek isteyenler, bunu Bio/Info’da bulunan link yolundan gerçekleştirebilirler.

2014 futbol dünya kupasından beri Alman ve İsviçreli doktorların tüm dünyada ameliyatlar ile çocuklara yardım ettikleri BigShoe projesini destekliyorum. Doktorların, paranın ve ilaçların yoksunluğundan dolayı yanık yaraları, sakat ayaklar ve dudak-çene-damak açıklığı ameliyatları gelişmemiş ülkelerde çok daha zor gerçekleştirilmektedir. BigShoe ekibi ve çocuklar ile yaptıkları işlerin coşksu benim için gerçek bir gönül projesi haline geldi.

Brezilya (2014), Afrika (2016) ve (2018) Rusya’dan sonra şimdi birlikte bir sonraki adımı atıp dünya çapında çocuklara yardım etmek istiyoruz.”

BigShoe projesi ile çoğunluğu Afrika ülkelerinde, bir kısmı da Türkiye’de olan bu muhtaç çocukların çok önce tespit edildiği ve ameliyatlarının planlandığı ifade ediliyor. Öte yandan Amine Gülşe, dün akşam Beşiktaş’taki bir otelde kına gecesi yapmıştı. Mesut ve Amine, salona ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısıyla çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.