Mesut Özil: Büyük zaferler ve kupalar kazanmaya geldim

Fenerbahçe formasıyla ilk derbisine çıkan Mesut Özil, Galatasaray ile oynadıkları maç hakkında açıklamalarda bulundu. Sonuçtan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Özil, sezon sonunda şampiyon olacaklarını iddia etti.

Büyük hayallerle Arsenal’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil, takımıyla çıktığı ilk derbinin daha faklı sonuçlanmasını istediğini söyledi. Bundan sonra daha çok gayret göstereceklerini ifade eden Özil, Fenerbahçe’ye büyük kupalar ve zaferler kazandırmak için geldiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından Galatasaray derbisi ile ilgili açıklamalarda bulanan Mesut Özil, dün akşamki mağlubiyet için üzgün olduğunu söyledi.

“SONUÇTAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Mesut, yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Takımımla çıktığım ilk derbimin daha farklı sonuçlanmasını isterdim, dün akşamki sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Fakat ben Fenerbahçe’ye takım arkadaşlarım ve taraftarımızla büyük zaferler ve kupalar kazanmaya geldim. Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak. Bunun için daima elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu bizim şampiyonluğumuzun habercisidir

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.