Mesut Özil: Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık

Mesut Özil, ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi: Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık, tek Fenerbahçe için değil. Takım arkadaşlarımla inşallah başarılı oluruz.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil, İstanbul’a geldi. Yıldız oyuncu ve ailesini taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı.

FB TV’ye konuşan Mesut, “Yol güzel geçti. Güzel bir ayrılık oldu. Arkadaşlarla vedalaştık. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor artık, tek Fenerbahçe için değil. Takım arkadaşlarımla inşallah başarılı oluruz. Heyecandan bir şey diyemiyorum. Her şey çok güzel olacak. Allah Fenerbahçe taraftarından razı olsun” dedi.

“MESUT’LA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Transferi değerlendiren Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, “Mesut için Fenerbahçe için hayırlı bir süreç olur umarım. Ailesi ve kendisi evlerine, memleketlerine hoş geldiler. Çok şey var Mesut için öncelikle. Koskoca Fenerbahçe camiasının düşüncesi ortak.

Mesut’un hayali, Fenerbahçelilerin hayali gerçek oluyor. Nice kupalar kazanacağımız seneler geçireceğiz birlikte. Mesut, dünya ve ülke futbolunun en büyük isimlerinden biri. Taraftarlar müsterih olsun. İyi bir takımımız var. Mesut ile birlikte çok daha güçlü olacağız” şeklinde konuştu.

Mesut’un Fenerbahçe’yi transferi hakkında konuşan eşi Amine Gülşe ise “Çok mutluyuz. Ülkemize döndük. Şükürler olsun. Mesut Özil’in zaten çok sevdiği kulüp Fenerbahçe. Gururluyuz. Hayırlısı olsun hepimiz için” ifadelerini kullandı.

blank

FENER’DEN ÖZİL PAYLAŞIMI

Fenerbahçe resmi Twitter hesabı üzerinden “Mesut Özil İstanbul’da!” notuyla oyuncunun fotoğraflarını paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.