Messi’den, Dünya Kupası öncesi ilginç açıklama

Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’na sayılı günler kalırken, dünya futbol tarihinin en büyük yıldızlarından biri olan Arjantinli Lionel Messi’den ilginç bir açıklama geldi. Arjantin her ne kadar spor kamuoyunda turnuvanın favori takımlarından biri olarak gösterilse de, Messi’ye göre öyle değil. Messi, Arjantinlileri üzecek bir açıklamada bulunarak, ülkesi Arjantin’i şampiyonluk adayları arasında göstermedi.

Dünya Kupası’ndan önce en çok merak edilen konulardan biri; Lionel Messi’nin kariyerindeki ilk Dünya Kupası’nı kazanıp, kazanamayacağı. Beklentilerin büyük olduğu yıldız oyuncu ise, ülkesi Arjantin’i şampiyonluk adayları arasında göstermedi.

Kariyerindeki en büyük eksiği tamamlamak isteyen futbol efsanesi, Katar 2022’deki şampiyonluk favorileri arasında ülkesini saymadı.

‘ŞAMPİYONLUK ADAYLARINI AÇIKLADI’
Şampiyonluk adaylarını açıklayan Messi “Şampiyonluk adaylarım Brezilya, Fransa ve İngiltere. Bu üç takım diğerlerinden ayrılıyor. Ancak Dünya Kupası çok zor bir turnuva. Orada her şey olabilir.” dedi.

‘UMARIM TURNUVAYA EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE BAŞLARIZ’
Takımı hakkında temkinli konuşan 35 yaşındaki Messi, “Kendimize güveniyoruz. Herkesin şansının olduğu güzel bir gruptayız. Bu yüzden adım adım düşünmeliyiz. Dünya Kupası’nda grup aşamaları asla kolay olmuyor. Umarım turnuvaya en güçlü şekilde başlarız.” dedi.

MİLLİ TAKIMLA 164 MAÇA ÇIKTI
Messi’li Arjantin, Dünya Kupası C Grubu’nda Polonya, Meksika ve Suudi Arabistan ile karşılaşacak. Milli takımıyla 164 maça çıkan Messi, ülkesine ilk kupa zaferini 2021 yazında Copa America’yı kaldırarak yaşatmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.