Messi, Barcelona’da kalıyor

Arjantinli yıldız futbol Lionel Messi Barcelona'da kalacağını açıkladı. Yaşananları anlatan Messi 'Mutlu değildim ve ayrılmak istedim. Buna rağmen hiçbir şekilde ayrılmama izin verilmedi ve yasal bir anlaşmazlığa düşmemek için kulüpte kalmaya karar verdim. Bartomeu liderliğindeki kulübün yönetimi tam bir felaket' dedi.

Barcelona’dan ayrılığını talep eden Lionel Messi, günlerdir süren sessizliğini bozdu. Arjantinli futbolcu, kararını kamuoyuna duyurdu. Messi, yaptığı açıklamada kararından vazgeçtiğini ve takımda kalacağını söyledi.

33 yaşındaki futbolcu, “Mutlu değildim ve ayrılmak istedim. Buna rağmen hiçbir şekilde ayrılmama izin verilmedi ve yasal bir anlaşmazlığa düşmemek için kulüpte kalmaya karar verdim” dedi.

“KULÜBÜN YÖNETİMİ TAM BİR FELAKET”

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu’ya da eleştiri getiren Messi, “Bartomeu liderliğindeki kulübün yönetimi tam bir felaket” ifadelerine yer verdi.

Arjantinli yıldızın ayrılma kararı sonrası İngiliz devi Manchester City devreye girmiş ve iddialara göre Messi için dev bir teklif sunarak 100 milyon euro maaş ile 250 milyon euro imza parasını gözden çıkarmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.