Meryem Uzerli’nin Tuba Büyüküstün öfkesi

Meryem Uzerli’nin Beyrut’ta BIAF 2016’da ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü Tuba Büyüküstün gidemeyince aldığı iddia edildi. Uzerli ‘Ödülümü değersizleştirmeyin’ dedi.

Meryem Uzerli, geçen cuma Beyrut’ta BIAF 2016’da “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü almıştı. Bu ödül çok tartışıldı ve tören sonrası aslında ödülün Tuba Büyüküstün’e verileceğini ancak ünlü oyuncu “Daha” filminin çekimleri nedeniyle Beyrut’a gidemeyince Meryem Uzerli’ye verildiği iddiası bir Arap sitesinde haber oldu.

KÜPLERE BİNDİ

Haberlere öfkelenen Uzerli’nin menajeri yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi; “BIAF Meryem Uzerli’yi son 3 yıldır törene davet ediyor. Bu yıl da BIAF 2016 için görüşmeler 2015 Ağustos ayında başladık ve Mayıs 2016’da katılımı teyid ettik. Bu nedenle Mayıs’tan bu yana katılımımız kesinleşmişti. Ödülün kapsamı ise “Onur Ödülü”. Bunu da bir projeye veya role bağlayarak vermiyorlar.

REFLEKS OLARAK

Meryem Uzerli’nin Orta Doğu’daki bilinilirliği Muhteşem Yüzyıl ile olduğu için anons edilirken “Hürrem” rolünü ile anons etmeleri çok doğal bir refleks. Ama bu ödül “Onur Ödülü” dür ve herhangi bir şekilde başka bir oyuncu yerine konumlanmış bir ödül değildir.

Kıyaslama yapılmasın

Meryem Uzerli’nin menajeri yaptığı açıklamada “Meryem Uzerli’nin Orta Doğu’da sahip olduğu şöhretin hepimiz tarafından da kabul görmüş bir başarı ile elde edildiğini unutmadan, 1 yıl boyunca planlanmış bu organizasyonun ve ödülün bu tip bir kıyaslama ile değersizleştirilmemesini rica ediyoruz“ dedi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN GİTMEYİNCE ÖDÜL MERYEM UZERLİ’NİN OLDU

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.