Meryem Uzerli’nin kızının ismi dünyada sadece 900 kişide var

Meryem Uzerli’nin kızı Lara’nın meğer ikinci bir ismi daha varmış: Jemine…

Meryem kızına öyle bir isim vermiş ki

Herkes, Meryem Uzerli’nin işadamı Can Ateş’ten olan kızının ismini Lara olarak biliyordu. Ancak, ünlü oyuncunun Cannes’daki dizi çekimleri sırasında çıkartılan personel kartında kızının ikinci bir ismi olduğu ortaya çıktı. Lara’nın diğer adı Jemine imiş. Bu ilginç ismin Amerika kökenli olduğu öğrenildi.

SİTENİN İSTATİSTİĞİ
Jemine; nadir bulunan, özgün ve güzel anlamına geliyor. Yabancı isimleri, anlamlarını ve kökenlerini araştıran ‘The meaning of the name and origin’ adlı site, Jemine ismi hakkında şu bilgilere yer veriyor: Jemine, nadir kullanılan bir isimdir. Dünyada 900 kişi tarafından kullanıldığı tahmin ediliyor. Bu isimden dünya nüfusunun yüzde 0.001’inde var.”

Kaynak: Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.