Meryem Uzerli’nin kızının babasının kim olduğu ortaya çıktı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile hafızalarda yer edinen Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde Lily Koi adını verdiği kızını kucağına aldı. Ünlü oyuncu kızının babasını sır gibi saklarken kim olduğu ortaya çıktı.

Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay kızı Lily Koi’yi kucağına alarak ikinci kez anne olma sevincini yaşadı. Uzerli bebeğinin babasının kim olduğu sır gibi saklarken herkes kim olduğunu merak edip araştırmaya başladı.

blank

Can Ateş ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Lara’nın 7’inci yaşını kutlayan Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Uzerli’nin paylaşımında kızı Lily Koi’nin babasının da Lara’nın doğum gününe katıldığı görüldü.

Meryem Uzerli’nin kızı Lily Koi’nin babasının fotoğrafı ortaya çıktı. Meryem Uzerli’nin sevgilisini ismi henüz bilinmiyor. Uzerli’nin sevgilisinin fit ve sakallı görüntüsü dikkat çekti.

Meryem Uzerli, Berlin’de 1.5 yıl önce çekilen bu karenin altına hiçbir not yazmamış. “Yoksa sevgiliniz mi?” şeklindeki sorulara, gülücük emojisiyle cevap vermiş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.