Meryem Uzerli’nin kızı Lara, annesinin kopyası oldu

Meryem Uzerli kızı Lara’nın siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı.

Meryem Uzerli, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde rol aldığı dönemde ‘Tükenmişlik Sendromu’na yakalanarak Almanya’ya yerleşmişti. Uzerli’nin daha sonra hamile olduğu öğrenildi ve güzel oyuncu kızı Lara’yı Almaya’da dünyaya getirdi.

VE LARA BÜYÜDÜ!

Meryem Uzerli’nin kızı Şubat ayında 4. yaşına bastı. Oyuncu, Lara’nın gülerken çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafını bugün instagram sayfasına yükledi. Fotoğrafı Aslı Enver, Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Ozan Güven, Ece Uslu, Nur Fettahoğlu gibi bir çok ünlü isim de beğendi.

AYNI ANNESİ

Meryem Uzerli’nin bu paylaşımının altına adeta yorum yağdı. Yapılan yorumlardan bir çoğu Lara’yı Meryem Uzerli’ye benzetiyordu. “Aynı annesi” , ” Size çok benziyor” , “Küçük Hürrem” gibi bir çok yorum yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.