Meryem Uzerli’nin inanılmaz isteği

Yeni projesinin en az bir sezon yayımlanmasını şart koştu. Akşam’da yer alan habere göre Meryem Uzerli, reyting mağduru ‘Gecenin Kraliçesi’nden sonra dizi projelerinde ince eleyip sık dokuyor. Yeni sezonda rol alacağı projesinin en az bir sezon yayımlanması şartını koşan Uzerli, yine aynı hüsranla karşılaşmamak için kendisine gelen projeleri daha dikkatli inceliyor.

YENİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Yeni sezonda kendisine yeni bir kariyer planlaması yapan Uzerli, atv ekranlarının fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcılarıyla görüşmeye başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın rol aldığı, reytignlerde başarılı sonuçlar elde eden diziyle görüşmeleri devam eden Uzerli’nin başka bir sevilen diziyle de masaya oturduğu öğrenildi.

Yeni sezonda reytinglerde belli bir çizgiyi yakalamış projelerde yer almak isteyen güzel oyuncunun başrollerinde Erkan Petekkaya’nın oynadığı ‘Paramparça’ dizisiyle görüştüğü söylentiler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.