Meryem Uzerli’den cesur poz!

Meryem Uzerli, Instagram’ın hikaye bölümüne yüklediği fotoğrafla dikkat çekti.

Muhteşem Yüzyıl’la adını duyuran Meryem Uzerli, dizi devam ederken ‘Tükenmişlik Sendromu’na yakalanmış ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ı bırakıp Almanya’ya gitmişti. Ardından hamile olduğunu öğrenen güzel oyuncu, kızını da Almanya’da dünyaya getirmişti. Birkaç yıl setlerden uzak kalan Meryem Uzerli, Türkiye’ye döndükten sonra da eski başarısını yakalayamadı.

Rol aldığı diziler reytinglere kurban giderken, Meryem Uzerli bir anda reklam filmlerinin aranan ismi oldu. Reklamlarında oynadığı firmaların davetlisi olarak bir çok dünya çapında festivale de katılan oyuncu, Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü güzel, son olarak Instagram’ın hikaye kısmında evinde çekilmiş bir karesine yer verdi. Uzerli’nin bu pozu oldukça dikkat çekti.

Meryem uzerli, kimsesiz çocuklar için harekete geçti!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.