Meryem Uzerli’den bir atak daha

Kariyerinde yer aldığı her rolle büyük bir çöküş yaşayan Meryem Uzerli, son bir atak yaptı. Güzel oyuncu Ezgi Mola ve Mert Fırat’la yeni bir projeye yeşil ışık yaktı.

Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Hürrem Sultan rolüyle ünlenen ve o günden sonra hiçbir projede dikiş tutturamayan Meryem Uzerli, yeni bir diziye başlayacak. Hikayesinin sır gibi saklandığı dizi için hazırlık yaptığı söylenen Uzerli, bu projeyle de kariyerinde son bir atak yapacağı öğrenildi. Dizinin oyuncu kadrosunun henüz tam netleşmemesiyle beraber öne çıkan diğer isimler ise Ezgi Mola ve Mert Fırat olduğu söyleniyor.

Kariyeri hüsranla dolu

Hürrem Sultan rolüyle büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu, dizi henüz final yapmadan tükenmişlik sendromu rahatsızlığı geçirerek Almanya’ya kaçmış ve bir süre sonra ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisi ile tekrar ekranlara dönmüştü. Dizide Murat Yıldırım ve Uğur Polat ile başrolü paylaşan Uzerli, kötü gelen reytingler yüzünden erken final yapmıştı. Kariyerindeki çöküşe aynı hızla devam eden oyuncu fenomen olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine dahil olmuş ve karakterinin tutulmamasının ardından aynı hızla geri çıkarılmıştı. Uzerli’nin bu son projesinin ise nasıl bir geri dönüşleri olacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.