Meryem Uzerli, yeni aşkıyla gecelerde

Alp Özcan ile yaşadığı birlikteliğin ardından sessizliğe bürünen Meryem Uzerli, yeni aşka yelken açtı. Güzel oyuncu önceki gece gizemli erkek arkadaşıyla İstanbul turu atarak doyasıya eğlendi.

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, aradığı aşkı 2016 şubat ayında işadamı Alp Özcan’da bulmuş, anlaşamayıp 8 ay sonra ayrılmışlardı. Çift, ayrılığa dayanamayıp Nisan 2017’de tekrar barışıp, bu barışmanın ardından yaklaşık 1 ay sonra ayrılmıştı. O tarihten itibaren hayatına kimseyi sokmayan güzel oyuncu, önceki gece bir erkekle yakalandı. Arkadaş grubuyla İstanbul turuna çıkan ve ilk başta Asmalımescit’te giderek eğlencesine başlayan Uzerli, oradan Emirgan’daki başka bir mekana geçti. Burada günün ilk ışıklarına kadar kalan güzel, mekandan gizemli bir erkek arkadaşıyla çıktı.

İlk kez görüntülendi

Özel aracıyla Taksim’de bulunan Grand Hyatt Otel’e giden ikili, araçlarından indiği sırada patlayan flaşlar karşısında adeta şok yaşadı. Gizemli erkek arkadaşıyla otele giriş yapan Uzerli, “Arkadaşlar burada çekemez siniz? Neden çekiyorsunuz?” diye tepki gösterdi. Gazetecilerin, “Beyefendi kim? Yeni bir aşk mı?” sorularını yanıtsız bırakan güzel oyuncu, koşar adımlarla yeni aşkıyla otele giriş yaptı. Alp Özcan’dan sonra yeni aşkıyla ilk kez görüntülenen oyuncunun eski defterleri kapatmış olduğu bu şekilde ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.