Meryem Uzerli yakın arkadaşı Murat Yıldırım’ı düğün gününde yalnız bırakmadı

Çok yakın arkadaş oldular.

Atv ekranlarında yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine konuk oyuncu olarak katılan ve ekrana dönen Meryem Uzerli yakın arkadaşı Murat Yıldırım’ın düğün törenine katıldı. Almanya’dan Murat Yıldırım ve İmane Elbani’nin düğünü için gelen Meryem Uzerli, düğün öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

“BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM OLDU”

Düğünde kıyafeti ve güzelliği yine tüm dikkatleri üzerine çeken Uzerli, “Murat’la bir projede birlikte çalıştık ve benim benim çok yakın arkadaşım oldu. Şimdi dünyaevine giriyor, dua ediyorum onun için. Çok iyi bir insanı buldu. Çok iyi kalpli bir kadın. Öyle duydum. Onunla da bu akşam tanışacağız” açıklamasında bulundu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.