Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım aşk yaşıyor

Gecenin Kraliçesi dizisinin başrol oyuncuları Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Aynı dizide başrol oynayan Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım’ın aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin önceki gün Rumeli Hisarı’nda baş başa kahvaltı yapması ise iddiaları güçlendirdi. Son dönemde sık sık duyduğumuz dizi aşklarına bir yenisi daha ekleniyor. Tanıtımları aylar öncesinden yapılan ve şimdilerde istenilen reytinge bir türlü ulaşmayan ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisinin başrol oyuncuları Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım’ın sürpriz bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

SAMİMİYETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Daha önce haklarında aşk dedikodusu çıkan ama “Sadece arkadaşız” diyen ikilinin son dönemdeki samimiyeti dizinin yapım ekibinin de dikkatini çekti. Önceki gün Rumeli Hisarı’nda baş başa kahvaltı yapan Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın yakınlığı aşk dedikodularını daha da güçlendirdi. Meryem Uzerli’nin, Can Ateş ile birlikteliğinden Lara isminde bir kızı var. Murat Yıldırım ise oyuncu eşi Burçin Terzioğlu’ndan iki yıl önce boşandı.

OZAN GÜVEN’LE AŞK YAŞADIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Meryem Uzerli’nin adı bir dönem oyuncu Ozan Güven ile anılmış ancak ikilinin daha sonra sinema
filmi için bir araya geldikleri ortaya çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.